Diensten

Bezorgen van producten

Bij Kringloop Nijverdal bieden we een speciale service voor het bezorgen van grote producten, zoals meubels en huishoudelijke apparaten, direct aan jouw deur binnen de gemeente Hellendoorn.

Deze service is beschikbaar tegen een vergoeding voor bezorgkosten, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over hoe je je grote aankopen thuis krijgt. Heb je vragen over onze bezorgservice of wil je meer informatie over de bezorgkosten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een van onze medewerkers in de winkel. Wij staan klaar om je te helpen met een glimlach en zorgen ervoor dat jouw grote producten veilig en efficiënt bij je thuis worden afgeleverd.

Inbrengen van producten

Heb je goede kwaliteit producten over, dan mag je binnen de openingstijden van de kringloop langs brengen.

Ons team beoordeelt zorgvuldig of we jouw items kunnen opnemen in ons assortiment. Voor grotere items of als je meerdere producten tegelijk wilt afstaan, kun je meer informatie vinden over onze Ontruimingsdienst. Wij bieden deze dienst aan om het proces voor je gemakkelijker te maken. Zo dragen we samen bij aan een duurzame wereld door spullen een tweede leven te geven.

Ontruimen van je huis

Voor een zorgvuldige en efficiënte huisontruiming staat Jos Fikken met zijn team klaar, waarbij we zorgen voor het leeghalen en opruiming van jouw huis. Onze service is geschikt voor elke situatie, van appartementen tot bedrijfspanden, en we behandelen uw eigendom met respect.

Voor het ophalen van meubelstukken bel je met JOS Ontruimingservice. Dit is een afdeling van onze kringloopwinkel. We zetten ons in voor duurzaamheid door te zorgen dat uw spullen een tweede leven krijgen.