Meubels

Ontdek onze unieke collectie meubels

Bij Kringloop Nijverdal geloven we dat ieder huis een thuis wordt met de juiste meubels. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde tweedehands meubels die niet alleen duurzaam, maar ook betaalbaar zijn. Van klassieke fauteuils en robuuste tafels tot moderne kasten en vintage bedden, bij ons vind je meubels die karakter en comfort toevoegen aan elke ruimte.

LET OP: Er worden voorbeeldfoto’s gebruikt wegens snel wisselende voorraad. Kom lekker snuffelen in onze kringloopwinkel verdeeld over 2 hallen. Wij zijn aanwezig op de Nijverheidsweg 6. Kom langs en laat je verrassen!

Bekijk ook onze verschillende diensten

Bekijk hieronder de 3 diensten waar wij ons naast de kringloop dagelijks mee bezig houden!

Bezorgen

Het bezorgen van grote producten is mogelijk binnen de gemeente Hellendoorn. Tegen betaling van bezorgkosten, voor vragen neem contact op of vraag het in de winkel.

Inbrengen

Heb je goede kwaliteit producten over, dan mag je binnen de openingstijden van de kringloop langs brengen. Wij beslissen of wij de producten aannemen of niet. Heb je grotere producten bekijk dan de dienst Ontruimen.

Ontruimen

Voor het ophalen van meubelstukken bel je met onze partner van de ontruimingsafdeling. Tel: 06-22021732 of stel je vraag bij de kassa.