Zorgmiddelen

Zorgproducten bij Kringloop Nijverdal

Bij Kringloop Nijverdal denken we ook aan jouw zorgbehoeften. Ons assortiment zorgproducten omvat hoogwaardige, tweedehands rolstoelen, rollators, en verpleegbedden, die zorgvuldig zijn geïnspecteerd en onderhouden. Deze betaalbare zorgoplossingen bieden comfort en ondersteuning voor wie dat nodig heeft. Maak je dagelijks leven gemakkelijker met onze betrouwbare en toegankelijke zorgartikelen.

LET OP: Er worden voorbeeldfoto’s gebruikt wegens snel wisselende voorraad. Kom lekker snuffelen in onze kringloopwinkel verdeeld over 2 hallen. Wij zijn aanwezig op de Nijverheidsweg 6. Kom langs en laat je verrassen!

Bekijk ook onze verschillende diensten

Bekijk hieronder de 3 diensten waar wij ons naast de kringloop dagelijks mee bezig houden!

Bezorgen

Het bezorgen van grote producten is mogelijk binnen de gemeente Hellendoorn. Tegen betaling van bezorgkosten, voor vragen neem contact op of vraag het in de winkel.

Inbrengen

Heb je goede kwaliteit producten over, dan mag je het tijdens van de winkel langs brengen. Wij beslissen of wij de producten aannemen of niet. Heb je grotere producten bekijk dan de dienst Ontruimen.

Ontruimen

Voor het ophalen van meubelstukken bel je met onze partner van de ontruimingsafdeling. Tel: 06-22021732 of stel je vraag bij de kassa.