Mediatheek

Ontdek onze mediatheek

Duik in de wereld van media bij Kringloop Nijverdal! Onze mediatheek biedt een uitgebreide collectie van boeken, films, muziek en games. Of u nu een liefhebber bent van klassieke literatuur, de nieuwste thrillers, nostalgische vinylplaten of retro videogames, u vindt vast iets naar uw smaak. Alle items zijn zorgvuldig gesorteerd en geprijsd, perfect voor de bewuste verzamelaar of casual liefhebber.

LET OP: Er worden voorbeeldfoto’s gebruikt wegens snel wisselende voorraad. Kom lekker snuffelen in onze kringloopwinkel verdeeld over 2 hallen. Wij zijn aanwezig op de Nijverheidsweg 6. Kom langs en laat je verrassen!

Bekijk ook onze verschillende diensten

Bekijk hieronder de 3 diensten waar wij ons naast de kringloop dagelijks mee bezig houden!

Bezorgen

Het bezorgen van grote producten is mogelijk binnen de gemeente Hellendoorn. Tegen betaling van bezorgkosten, voor vragen neem contact op of vraag het in de winkel.

Inbrengen

Heeft u goede kwaliteit producten over, dan mag je het tijdens van de winkel langs brengen. Wij beslissen of wij de producten aannemen of niet. Heb je grotere producten bekijk dan de dienst Ontruimen.

Ontruimen

Voor het ophalen van meubelstukken bel je met onze partner van de ontruimingsafdeling. Tel: 06-22021732 of stel je vraag bij de kassa.