Kleingoed

Vind schatten in ons kleingoed assortiment

Bij Kringloop Nijverdal bieden we een breed scala aan kleingoed artikelen, perfect voor wie op zoek is naar unieke vondsten en handige huishoudelijke items. Van servies en keukengerei tot decoratieve objecten en speelgoed, elk stuk is uniek en voordelig geprijsd. Kom snuffelen tussen onze schatten en ontdek de charme van tweedehands koopjes die elke dag bijzonder maken.

LET OP: Er worden voorbeeldfoto’s gebruikt wegens snel wisselende voorraad. Kom lekker snuffelen in onze kringloopwinkel verdeeld over 2 hallen. Wij zijn aanwezig op de Nijverheidsweg 6. Kom langs en laat je verrassen!

Bekijk ook onze verschillende diensten

Bekijk hieronder de 3 diensten waar wij ons naast de kringloop dagelijks mee bezig houden!

Bezorgen

Het bezorgen van grote producten is mogelijk binnen de gemeente Hellendoorn. Tegen betaling van bezorgkosten, voor vragen neem contact op of vraag het in de winkel.

Inbrengen

Heb je goede kwaliteit producten over, dan mag je het tijdens van de winkel langs brengen. Wij beslissen of wij de producten aannemen of niet. Heb je grotere producten bekijk dan de dienst Ontruimen.

Ontruimen

Voor het ophalen van meubelstukken bel je met onze partner van de ontruimingsafdeling. Tel: 06-22021732 of stel je vraag bij de kassa.