Vintage

Onze vintage collectie

Liefhebbers van vintage kunnen hun hart ophalen in onze speciale vintage sectie. Ontdek authentieke kleding, unieke sieraden, klassiek speelgoed en bijzondere woonaccessoires die jouw persoonlijke stijl een boost geven. Elk stuk vertelt een verhaal en draagt bij aan een unieke sfeer in je huis of garderobe. Kom langs bij Kringloop Nijverdal en vind jouw nieuwe favoriete vintage schat.

LET OP: Er worden voorbeeldfoto’s gebruikt wegens snel wisselende voorraad. Kom lekker snuffelen in onze kringloopwinkel verdeeld over 2 hallen. Wij zijn aanwezig op de Nijverheidsweg 6. Kom langs en laat je verrassen!

Bekijk ook onze verschillende diensten

Bekijk hieronder de 3 diensten waar wij ons naast de kringloop dagelijks mee bezig houden!

Bezorgen

Het bezorgen van grote producten is mogelijk binnen de gemeente Hellendoorn. Tegen betaling van bezorgkosten, voor vragen neem contact op of vraag het in de winkel.

Inbrengen

Heb je goede kwaliteit producten over, dan mag je het tijdens van de winkel langs brengen. Wij beslissen of wij de producten aannemen of niet. Heb je grotere producten bekijk dan de dienst Ontruimen.

Ontruimen

Voor het ophalen van meubelstukken bel je met onze partner van de ontruimingsafdeling. Tel: 06-22021732 of stel je vraag bij de kassa.